Antena Căutare

Cu Citi Value Card banii tai valoreaza mai mult

Cand platesti cu cardul, cardul te plateste: recompense de pana la 5% la cumparaturile zilnice, reduceri aditionale in reteaua CitiPartner, acces gratuit la muzee, garantie extinsa la produsele electronice.



Citi Value Card iti restituie pana la 5%* din banii cheltuiti in primele trei luni (respectiv 2%* incepand cu luna a patra) la cumparaturile zilnice precum alimente, combustibil, imbracaminte si incaltaminte, mese la restaurant sau bilete la cinema.

In plus, beneficiezi de reduceri speciale la toate produsele si serviciile achizitionate cu cardul de la 100 de firme partenere renumite, in peste 700 de locatii de pe intreg teritoriul tarii, dar si de oportunitatea de a vizita gratuit cele mai importante 17 muzee din Romania, impreuna cu doi prieteni sau membri ai familiei.

Iar pentru a usura orice efort, primesti alerte prin SMS sau e-mail privind fiecare plata efectuata, ai posibilitatea achitarii facturilor de utilitati prin telefon, modalitati flexibile de rambursare si linia de asistenta CitiPhone, disponibila 24 de ore din 24.

Poti afla mai multe despre Citi Value Card precum si lista completa a partenerilor si muzeelor si reducerile oferite de acestia la www.citibank.ro sau la numarul CitiPhone 0800801040.


* Procentele de 5%, respectiv 2% determina sumele brute, din care Citibank va retine 16%, reprezentand impozit pe venit. Suma bruta maxima pe care Citibank o poate returna unui client pe parcursul unei luni este de 300 lei

* Rata dobanzii pentru sumele utilizate la cumparaturi si rambursate integral in perioada de gratie este 0. Rata dobanzii in afara perioadei de gratie este de 25,99%/an fixa pentru cumparaturi, respectiv 28,99%/an fixa pentru retrageri de numerar. DAE maxim pentru o suma de 5367 Lei utilizata la comercianti si retrageri de numerar si rambursata in rate egale in termen de 12 luni este de 34,04%; suma totala rambursata de catre detinatorul de card este de 6259,40 Lei.

Finantele au mai imprumutat 2,5 miliarde de lei de pe piata bancara... Leul isi reia aprecierea in fata euro...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x