Antena Căutare

Cum va arata Capitala in 2035? Cele sapte gari unite prin linie de metrou, tunele sub Herastrau

Cum va arata Capitala in 2035? Printre planurile de viitor ale Primariei se numara unirea celor sapte gari prin linie de metrou, dublarea spatiilor verzi dar si tunele sub Herastrau, conform Mediafax.

Primarul Sorin Oprescu declara in decembrie ca in 2035 Bucurestiul va arata ca un oras civilizat, european, va fi un echilibru in ceea ce priveste dezvoltarea, punandu-se accent pe partea de sud, unde se vor construi complexe comerciale, locuinte si locuri de agrement.

Pentru a atinge viziunea Bucuresti 2035 trebuie avute in vedere patru directii strategice majore, respectiv crearea unei forme administrative la nivelul Bucurestiului si a teritoriului acestuia de influenta, intarirea si revitalizarea sistemului de poli teritoriali, eficientizarea si dezvoltarea sistemului de infrastructura si valorificarea durabila a resurselor de patrimoniu natural si construit.

Acest concept cuprinde finalizarea autostrazii suspendate, care va fi realizata in parteneriat public-privat, inchiderea celui de-al patrulea inel de circulatie in sudul Capitalei, refacerea si pastrarea caselor monument, programe privind spatiul verde - acoperisuri verzi, amenajarea Dambovitei.

Foto: Intact Images

TVA-ul Romaniei la alimentele de baza aproape de cel al danezilor, care au un salariu mediu de peste 2000 de euro... Zero fonduri UE: Conducerea Autoritatii pentru Pescuit, demisa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x