Antena Căutare

Ești client al Băncii ING? Modificări de ultima oră anunțate de reprezentanții băncii. Ce surpriză li se pregătește tuturor clienților la sfârșit de an

ești bune pentru clienții ING. Una dintre cele mai mari bănci din România pregătește o mutare în forță. Mai concret, oficialii au declarat că vor introduce funcţionalitatea de deschidere a unui cont bancar 100% online pentru persoanele fizice prin intermediul platformei de internet banking.

Vești bune pentru clienții ING. Una dintre cele mai mari bănci din România pregătește o mutare în forță. Mai concret, oficialii au declarat că vor introduce funcţionalitatea de deschidere a unui cont bancar 100% online pentru persoanele fizice prin intermediul platformei de internet banking.

Robert Anghel, head of mobile payments în cadrul ING Bank România, a mărturisit totul. Acesta a declarat că, serviciul de deschidere a unui cont bancar 100% va fi disponibil anul viitor.

Următoarea funcţionalitate pe care o vom introducere va consta în po­si­bilitatea deschiderii unui cont 100% online. Vrem să oferim clienţilor posi­bilitatea de a avea o relaţie 100% digi­tală cu banca“, explică Robert Anghel. Tot­odată, Vlad Stănilescu, head of digi­tal channels, spune că obiectivul ING este de a crea „o bancă într-o aplicaţie“.

Serviciul de deschidere a unui cont 100% online este disponibil din luna decembrie a acestui an la BCR, cea mai mare bancă locală după active. În timp ce ING lucrează la această funcţio­na­litate, BCR lucrează la introducerea plă­ţii cu mobilul, serviciul care este dis­ponibil la ING din vara acestui an şi care s-a bucurat de o „rată spectacu­loasă“ de adopţie, potrivit reprezen­tanţilor ING Bank, spune Capital.

Vom avea prețuri mai mari în 2019! Scumpirile anunțate de autorități sunt și cu 40%, începând cu 1 ianuarie... Minstrul Finanțelor, declarații de ultimă oră despre măsurile fiscale: "Vom avea 15% în plus la pensii!"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x