Antena Căutare

Ministrul Finantelor e "ciufut, capos si nu asculta"

Ministrul Finantelor nu intelege ce inseamna comunicarea, "este ciufut, capos si nu asculta". Cam asa il vede pe Sebastian Vladescu fostul sau consilier de imagine, Andrei Gheorghe.

In doar doua luni, cat a lucrat pentru Ministerul Finantelor, Gheorghe a intrat de cateva ori in atentia presei. A provocat un accident de masina si a relansat site-ul Finantelor, intr-o nuanta violet.

Dupa perioada petrecuta in postul de consilier de imagine al ministrului Finantelor, Andrei Gheorghe a ajuns la concluzia ca Sebastian Vladescu nu va avea nevoie niciodata de competentele sale.

"Eu cred ca el nu intelege ce este comunicarea si asta o spun cu toata simpatia", a declarat Andrei Gheorghe.

Fostul consilier aminteste insa si calitatile ministrului. Vladescu este foarte inteligent, foarte ordonat si stie sa se imbrace bine. "Insa... e ciufut, nu vorbeste. Toti specialistii cred intotdeauna ca lumea se reduce la dreptatea lor unica, prin urmare, toate celelalte sunt fandoseli", spune Gheorghe.

Jurnalistul recunoaste ca nu a devenit un expert in Finante, in cele aproape doua luni petrecute la Minister, insa avertizeaza ca statul se afla intr-o situatie limita, iar romanii se vor confrunta cu cresterea impozitelor, incepand de anul viitor.

Gheorghe spune ca, inainte sa relanseze site-ul Ministerului in nuante de mov, s-a gandit la mitul flacarii violet.

Leul, in usoara crestere fata de euro si dolar... Apple si Google, cele mai apreciate companii din lume...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x