Pe ce a spart miliarde de dolari gigantul Americii. Microsoft dă o lovitură neașteptată!

Microsot a anunț în mod oficial că a început demersurile pentru achiziția GitHub. Înțelegerea a fost făcută și rămâne doar să fie aprobată de autoritățile americane.

Microsot a anunț în mod oficial că a început demersurile pentru achiziția GitHub. Înțelegerea a fost făcută și rămâne doar să fie aprobată de autoritățile americane.

În 2013, Microsoft a finalizat una dintre cele mai mari achiziții din domeniul tehnologic. La momentul respectiv, a cumpărat divizia de mobile a Nokia împreună cu o colecție foarte mare de patente pentru suma de 6,3 miliarde de dolari. Între timp, valoarea respectivă a fost depășită relaxat de achiziția LinkedIn din iunie 2016. În cazul rețelei de socializare, gigantul din Redmond a investit 26,2 miliarde de dolari.

Telefonul care te face să uiți de camera foto! Uite ce performanțe va reuși!

Trendul achizițiilor inexplicabile în valoare de miliarde de dolari continuă în această lună cu GitHub. După o serie de zvonuri apărute online în ultimele zile, Microsoft a început procedura pentru a intra în posesia GitHub contra sumei de 7,5 miliarde de dolari.

Dacă ai un iPhone, trebuie să știi asta. Indiferent cât de vechi e telefonul, funcția asta o să-l facă sprinten din nou!

Anunțul a fost făcut pe blogul oficial al Microsoft și, din câte se pare, suma va fi plătită în acțiuni ale companiei conduse de Satya Nadella. Nu este foarte clar dacă fondatorii GitHub vor putea să vândă a doua zi acțiunile Microsoft sau sunt obligați prin contract să le țină o perioadă de câțiva ani.

Afla toate detaliile despre o tranzactie fara precedent

Ultimele știri