Căutare Live

Publicitatea stradala, interzisa in parcuri, pe cladirile publice si pe copaci

Guvernul a aprobat un proiect de lege care interzice amplasarea de suporturi pentru publicitate stradala in parcuri, pe arbori, in parcurile si rezervatiile naturale, pe sediile institutiilor publice, pe asfaltul drumurilor, precum si in alte locuri unde administratia locala decide acest lucru printr-un regulament propriu.

Ministrul Dezvoltarii, initiatorul acestui proiect, a precizat ca interdictia se aplica si pentru publicitatea electorala pe cladirile istorice.

Intr-un comunicat transmis de Executiv se arata ca, pana la 1 mai 2011, toate formele de publicitate trebuie sa fie in conformitate cu noile reglementari, urmand ca autoritatile locale sa demareze organizarea de licitatii pentru amplasamentele destinate mijloacelor de publicitate.

Sursa: Financiarul

2011: ANAF va controla averile patronilor foarte bogati, dar evazionisti... 2011: Romania preia presedintia OCEMN...
Parteneri
Ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. Ce este recomandat să eviți pentru a te menține sănătoasă
Cele mai recente studii au descoperit că zahărul este ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. În Statele Unite ale Americii specialiștii au demarat mai multe cercetări încă de la apariția primului val de COVID-19.
Catine.ro
Ultimele știri