Căutare Live

Samsung Electronics suplimentează investiţiile la fabrica sa de cipuri din China cu opt miliarde de dolari

Samsung Electronics va suplimenta investiţiile la fabrica sa de cipuri din China cu 8 miliarde de dolari, de la nivelul de 7 miliarde de dolari anunţat în 2017, pentru a creşte producţia de cipuri de memorie NAND, potrivit presei chineze, transmite Reuters.

Investiţiile mai mari ale grupului sud-coreean survin într-o perioadă în care este anticipată o revenire a pieţei cipurilor de memorie, ca urmare a ofertei limitate şi a creşterii cererii pentru dispozitivele şi reţelele 5G.

Samsung este cel mai mare producător de cipuri de memorie flash NAND la nivel mondial. Aceste cipuri au capacitatea de a stoca permanent datele şi sunt utilizate la dispozitive mobile, carduri de memorie, USB-uri şi unităţi de cipuri (drivere solid-state).

În 2017, Samsung anunţase că va investi 7 miliarde de dolari, pe parcursul a trei ani, în fabrica sa din Xi’an, care produce cipuri de memorie flash NAND.

Fazele respective de investiţii au survenit unei investiţii iniţiale de 10,8 miliarde de dolari în fabrica de testare şi împachetare din Xi’an.

Samsung a refuzat să comenteze.

Între alţi producători de cipuri de memorie flash NAND se află compania sud-coreeană SK Hynix, SK Hynix, din Statele Unite, şi compania japoneză Toshiba.

Mai multe companii chineze au încercat să intre pe piaţa cipurilor de memorie, dar niciuna nu a avut un succes suficient pentru a concura cu producători din străinătate.

Sursa : news.ro

Indicele global MSCI a atins un nivel acord, în anticiparea unui acord comercial între Statele Unite şi China... Preţurile petrolului au atins cele mai ridicate nivele din ultimele trei ani, în anticiparea acordului comercial dintre ...
Parteneri
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Motivul pentru care ar fi renunțat la rețeaua socială
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Actorul în vârstă de 63 de ani a luat această decizie la doar câteva zile după ce a acordat primul interviu public privind incidentul de pe platourile de filmare ale producției Rust.
Catine.ro
Ultimele știri