Antena Căutare

Se caută sute de mii de angajaţi în acest domeniu. Salariile sunt uriaşe: 20.000 de euro pe lună!!!

Deşi pare o sumă aproape imposibil de câştigat, totul este cât se poate de real! Există, conform specialiştilor, o criză majoră de angajaţi în acest domeniu

Deşi pare o sumă aproape imposibil de câştigat, totul este cât se poate de real! Există, conform specialiştilor, o criză majoră de angajaţi în acest domeniu

Dacă aveți nevoie de un loc de muncă bine plătit, luați în considerare pregătirea de pilot pentru avioane comerciale și apoi să vă mutați în China. Boeing estimează că zona Asia-Pacific va avea nevoie de un număr foarte mare de piloți, tehnicieni și echipaj de cabină în următorii 20 de ani, iar salariile sunt în jur de 20.000 de euro.

Creșterea economică a regiunii va duce la o creștere a bogăției populației și prin urmare a numărului de călătorii, ceea ce va însemna că vor fi necesari în jur de 240.000 de piloți și 317.000 de membri ai echipajului de bord până în 2037. Jumătate din acest număr va fi necesar doar în China.

Industria aviatică din Asia se confruntă deja cu o criză a personalului de cabină și de blocaje în formarea unor noi angajați.

MOTIVUL PENTRU CARE COMPANIILE VOR ANGAJAŢI STRĂINI:

Extinderea pieței aviatice în Asia creează joburi care nu pot fi ocupate de populația locală, de aceea companiile asiatice, în special cele chineze, recrutează mai mulți piloți de pe alte continente, cărora le pot oferi salarii mult mai mari decât ar primi în țara lor.

Recruții străini au, în general, competențe superioare în limba engleză și sunt adesea mai profesioniști și mai buni la gestionarea situațiilor de stres.

Unele companii aeriene chineze sunt dispuse să plătească salarii chiar și de 26.000 de dolari pe lună pentru piloții străini, a declarat Dave Ross, președintele companiei Wasinc Internaţional, o companie de recrutare piloți.

BNR Curs valutar 28 august. Cât scade dolarul și cât costa un euro... BNR Curs valutar 29 august. Cât de mult scade leul și cât costă azi: euro, dolar...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x