Căutare Live

Seceta, mana cereasca pentru cultivatorii de pepeni

Sunt producatori pentru care seceta este mana cereasca. Cultivatorii de pepeni spun ca fructele lor sunt dulci ca mierea, datorita caniculei. Au observat asta si cumparatorii, dispusi sa plateasca in piete si de trei ori mai mult decat pretul producatorului.

In piata se cumpara si cate doi pepeni odata, fie ca sunt verzi sau galbeni. Vanzatorii nu duc lipsa de clienti. In ultima perioada, nici nu mai fac dop bostanilor. Cumparatorii stiu ca seceta i-a facut mai gustosi.

Acasa la ei, la Dabuleni, pepenii sunt si de trei ori mai ieftini: 50 de bani pe kilogram. Si vanzarea merge foarte bine. Producatorii spun ca la inceput au avut mult de munca, pentru ca recolta trebuia udata. Dar seceta i-a facut apoi dulci, cum nu au mai fost de multi ani.

Hidroelectrica scumpeste cu 20% curentul din septembrie. Vezi pentru cine!... Din septembrie, se scumpesc gazele: +5% pentru populatie, +10% pentru firme!...
Parteneri
Alimente care afectează memoria și concentrarea: 5 categorii ce pot duce la depresie sau demență
Indiferent de vârsta pe care o ai, nu este niciodată prea târziu să-ți regândești stilul alimentar. Este foarte importantă alimentația pentru ca memoria și concentrarea să rămână intacte pe măsură ce trece timpul. În cazul în care te-ai hotărât să ai grijă de memoria și de sănătatea creierului, iată 5 alimente care afectează memoria și concentrarea.
Catine.ro
Ultimele știri