Antena Căutare

Românii primesc mai mulți bani de la stat! Ce categorie este vizată de schimbare

Românii primesc o veste bună după ce Ionel Dancă, șeful Cancelariei premierului, a anunțat care este categoria de angajați care primește mai mulți bani, în perioada următoare. Potrivit acestuia, anumite sporuri vor fi calculate în mod diferit.

Românii primesc mai mulți bani de la stat! Ce categorie este vizată de schimbare Galerie
Ce sporuri cresc în perioada următoare

O declarație recentă a lui Ionel Dancă arată faptul că sporul pentru condiţii vătămătoare şi periculoase va fi acelaşi pentru toţi angajaţii din sistemul public şi va reprezenta 25% din salariul de bază minim brut pe ţară.

Acest lucru înseamnă că sporul pentru condiții vătămătoare și periculoase nu va mai depinde de salariul oferit de către angajator, ci va fi reglementat prin lege, astfel încât toți românii să primească aceeași sumă.

Românii primesc mai mulți bani de la stat! Ce categorie este vizată de schimbare

Ce sporuri cresc în perioada următoare

Ce sporuri cresc în perioada următoare

Potrivit acestuia, argumentul care a stat la baza acestei prevederi are în vedere "eliminarea discriminărilor produse în mod artificial între diferite categorii de angajaţi expuşi în aceeaşi măsură condiţiilor de muncă periculoase sau vătămătoare".

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Distrigaz Sud Reţele a investit în acest an circa 280 milioane lei în modernizarea şi extinderea reţelei de distribuţie ... Veste neagră pentru toți românii! Ministrul Finanțelor, anunț șoc: „Nu vom avea pensii”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x