Antena Căutare

Webit StartUp Challenge isi desemneaza castigatorii

503 companii din 52 de tari au aplicat si au luat parte la prestigiosul Webit StartUpChallenge 2012. Datorita numarului mare de participanti au existat doua etape. In prima etapa, juriul a selectat 18 finalisti si 31 de semi-finalisti. In timpul celui de-al doilea tur cei 31 de semifinalisti au fost provocati sa demonstreze capacitatile lor de marketing si de motivare a unei audiente, in scopul de a vota pentru ei. Primele trei proiecte cu cele mai multe voturi au castigat statutul de finalisti.

"Scopul principal al Webit StartUp Challenge consta in promovarea spiritul antreprenorial in randul pietelor in curs de dezvoltare din EMEA si eliberarea "spiritului din sticla ". Vrem sa ajutam tinerii din pietele emergente sa-si dobandeasca curajul de a-siurmeze si atinga visele prin networking cu liderii lumii digitale si tehnologice, cu potentiali parteneri, investitori si mentori. Antreprenorii ar trebui sa inteleaga ca, daca nu au reusit inca, inseamna ca nu au incercat destul de mult si nu ar trebui sa le fie frica de esec. Sunt fericit ca am motivat astfel un numar mare de companii din EMEA si restul lumii in a lua parte la Challenge StartUp Webit 2012. Acestea si-au depasit teama de esec. Am dat tuturor participantilor un inceput egal si o oportunitate excelenta de a-si prezinta proiectele in fata a sute de mii de vizitatori pe site-ul nostru si lacongresul Webit. Acest lucru ne da increderea ca suntem pe drumul cel bun si eu personal ma simt foarte fericit si ii multumesc echipei mele si juriului pentru ca au facut o treaba buna",a declarat Plamen Russev la conferinta de presa in care au fost anuntati finalistii competitiei.

Cei 21 de finalisti ale Challenge-ului StartUp Webit sunt:Frommees (Olanda), g&life (Italia),Tellyo (Finlanda), Mediatoolkit (Croatia), D-Sight (Belgia),Autosprite (Rusia), InfoDif (Turcia), Newsgrape (Austria), Appscend (Romania), Subscrea (Polonia), GNERGY (Bulgaria), Tickera (Serbia), Imagga (Bulgaria),mySugr (Austria), Work In Field (Slovacia), Waymate (Germania), CircleMe (UK), BellaDati (Republica Ceha), Boomeranked (Franta), NevaHold (Gana), Dekoreko (Turcia).

Fiecare finalist primeste un stand de expunere la expozitia Webit Congres si posibilitatea de a tine un pitch in fata a peste 200 de investori in cadrul Conferintei “Leaders of the future”, parte din agenda conferinteiWebit. De asemenea, vor primi si doua bilete, categoria Gold pentru intregul Congres, care va fi a avut loc in data de 10-11 octombrie 2012, in Lütfi Kirdars Expo Center, Istanbul, Turcia.

Webit Congres este singurul eveniment global destinat zonei digitale, tehnologice, de telecomunicatii si ecosistemului antreprenorial, cu accent pepietele in curs de dezvoltare din regiunea EMEA. Peste 6000 de vizitatori din peste 60 de tari sunt asteptati pentru Congresul Webit din 2012.Peste 150 de speakeri de clasa mondiala vor lua parte la conferinta. In 2012 vor paticipa peste 300 de jurnalistii acreditati si bloggeri din intreaga lume, de asemenea, vor fi peste 60 de companii expozante la Webit Congres.

La Webit, in acest an se vor tine opt conferintesi evenimente simultan, incluzand un stream Telco, o conferinta despre Digital Marketing su Innovation, Leaders of the Future Conference for starup companies and entrepreneurs, eCommerce Conference, App World Workshops for app developers, SEO and Digital Creative Master Classes, Webit Awards Ceremony for Digital and Technological Excellence (by Webit Ambassadors) si Webit Congress Party.

Anul trecut evenimentul a avut loc in Sofia, Bulgaria si a atras peste 5300 participanti din 45 de tari. Congresul Webit este organizat de Fundatia eAcademy si Webit Ambassadors cu sprijinul industriei prin IAB Europe, EACA, EGTA, OPA si organizatiei arabe TIC si cu sprijinul a multor asociatii si ONG si apeste 180 parteneri media, printre care si Intact Media Group. Congresul Webit de la Istanbul este asteptat cu nerabdare de catre intreg ecosistemul digital EMEA, in perioada 10-11 octombrie 2012. V-ati inregistrat? Oferta early bird expira pe data de 30 august.

Vezi AICI Logo-ul!

Vezi AICI galeria foto!

Vezi AICI Video!

Vezi AICI promo!

Dosarul Rompetrol: Dinu Patriciu a fost achitat... Afla ce milionari romani au intrat in insolventa!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x