A fost interzis prin lege fumatul în locuințele proprii! Țara care a luat această decizie

A fost interzis prin lege fumatul în locuințele proprii! Țara care a luat această decizie

Legea anti-fumatului în locuințe a intrat deja în vigoare și are scopul de a proteja familiile și copiii care sunt victime sigure ale fumatului pasiv în propria casă.

Thailanda este țara care a luat decizia de a interzice fumatul acasă! Măsura luată vizează atât spațiile publice cât și spațiile personale. Un studiu arată că fumatul pasiv provoacă peste 70.000 de morți anual. Mai mult, thailandezii au creat o linie telefonică specială pe care cetățenii o pot folosi în cazul în care sunt victime ale fumatului pasiv, iar cei care fumează acasă vor primi amendă din partea poliției, și în cazul în care se află la a doua sau la a treia abatere pot fi sancționați cu închisoarea.

Parteneri
Mena Suvari, actrița din American Pie, dezvăluiri emoționante despre cea mai grea perioadă din viața sa. Ce s-a întâmplat când avea 12 ani
Mena Suvari, actrița din American Pie, a dezvăluit motivul real din spatele dependenței ei de substanțe ilegale. Actrița a trecut printr-o experiență traumatizantă la doar 12 ani și acum a vorbit despre ce impact a avut acea perioadă dificilă asupra sa.
Catine.ro
Ultimele știri