Doi copii minori, abandonați de tată după moartea mamei lor! Bărbatul a fugit cu banii strânși pentru tratamentul soției

 

Viața nu a fost deloc blândă cu doi copii în vârstă de trei, respectiv șapte ani, întrucât după ce mama lor a fost răpusă de cancer, tatăl lor a fugit cu banii strânși din donații și i-a abandonat. 

Jhon Tovar, tatăl celor doi copii, este cel mai căutat om din Huancayo, Peru, după ce a fugit cu toți banii pe care apropiații lor i-au adunat pentru tratamentul împotriva cancerului, boală de care suferea soția lui, Rosa Chamorro. 

Femeia, care fusese diagnosticată cu o formă de cancer, nu dispunea de bani pentru tratament, motiv pentru care apropiații ei au început să strângă bani de la oameni pentru a o ajuta. 

Astfel, în urma videoclipurilor făcute publice pe rețelele de socializare, apropiații ei au reușit să adune mai bine de 4.200 de euro, bani care au fost administrați de soțul acesteia pentru  ca ea să primească îngrijiri medicale.

Din păcate, însă, femeia s-a stins din viață, însă înainte de a muri, ea a filmat un videoclip în care își acuza soțul că o maltrata și cerea ca părinții ei să gestioneze banii respectivi.

Acest lucru nu s-a mai întâmplat, însă, iar la scurt timp după moartea femeii, Jhon a dispărut banii și și-a abandonat cei doi copii, în vârstă de doar trei și șapte ani. 

Acum, însă, familia cere ajutorul autorităților pentru a-l găsi pe bărbat. facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI