Antena Căutare

Doi copii minori, abandonați de tată după moartea mamei lor! Bărbatul a fugit cu banii strânși pentru tratamentul soției

Viața nu a fost deloc blândă cu doi copii în vârstă de trei, respectiv șapte ani, întrucât după ce mama lor a fost răpusă de cancer, tatăl lor a fugit cu banii strânși din donații și i-a abandonat. 

Viața nu a fost deloc blândă cu doi copii în vârstă de trei, respectiv șapte ani, întrucât după ce mama lor a fost răpusă de cancer, tatăl lor a fugit cu banii strânși din donații și i-a abandonat.

Jhon Tovar, tatăl celor doi copii, este cel mai căutat om din Huancayo, Peru, după ce a fugit cu toți banii pe care apropiații lor i-au adunat pentru tratamentul împotriva cancerului, boală de care suferea soția lui, Rosa Chamorro.

Femeia, care fusese diagnosticată cu o formă de cancer, nu dispunea de bani pentru tratament, motiv pentru care apropiații ei au început să strângă bani de la oameni pentru a o ajuta.

Astfel, în urma videoclipurilor făcute publice pe rețelele de socializare, apropiații ei au reușit să adune mai bine de 4.200 de euro, bani care au fost administrați de soțul acesteia pentru ca ea să primească îngrijiri medicale.

Din păcate, însă, femeia s-a stins din viață, însă înainte de a muri, ea a filmat un videoclip în care își acuza soțul că o maltrata și cerea ca părinții ei să gestioneze banii respectivi.

Acest lucru nu s-a mai întâmplat, însă, iar la scurt timp după moartea femeii, Jhon a dispărut banii și și-a abandonat cei doi copii, în vârstă de doar trei și șapte ani.

Acum, însă, familia cere ajutorul autorităților pentru a-l găsi pe bărbat.

Rusia susţine că va câştiga cursa de dezvoltare a unor arme nucleare de generaţie nouă... Un politician francez a trucat o fotografie făcută în masivul Mont Blanc şi a ajuns să fie ironizat de internauţi...
Beneficiile consumului de aloe vera. Ce spun specialiștii
Specialiști spun care sunt beneficiile consumului de aloe vera asupra sănătății tale. Planta...
Horoscopul zilei de 21 martie 2023. Berbecii au nevoie de eliberare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 21 martie 2023 spune că Berbecii trebuie să fie atenți la ce le spune...
Parteneri
Ciorbă de post cu ciuperci și cartofi, gustoasă și hrănitoare
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x