Antena Căutare

A infascat "doar" 4 milioane de lire sterline din mostenirea sotului sau!

Ce si-ar mai putea dori o femeie de 55 de ani divortata care inca locuieste cu fiul sau in casa familiei? Nici mai mult nici mai putin decat o casa cu 9 camere, cu o suprafata de 16 hectare, 1,65 milioane lire sterline in banca si o pensie alimentara in valoare de 75,000 de lire sterline, scrie The Telegraph.









Pe langa luxosul conac ce are chiar si teren de tenis, bazin de inot, padure si o pajiste de 16 hectare, femeia a mai primit inca 75,000 de lire sterline pentru renovarea locuintei, dar si un depozit de 1.65 milioane de lire sterline si o pensie anuala de 75,000 de lire sterline pentru nevoile copilului.

Un apropiat al barbatul a descris casa ca fiind "enorma", mult peste nevoile rezonabile ale doamnei Grubb, mai ales ca aproape toti copii s-au mutat la casele lor.

"Ei locuiau in aceasta casa cand aveau 5 copii de varste mici. Doar unul dintre cei 5 a ramas acolo. Nu spunem ca ar trebui sa stea intr-o caravana, dar nici intr-o propietate cu 9 camere, 16 hectare si un lac. Doar 5 dintre dormitoare costa aproximativ 1 milion de lire sterline. Ce sa spun, se potriveste unei femei de 55 de ani", a comentat ironic acesta.

"Este un sistem invechit haios", a comentat sotul femeii decizia judecatorului.

Foto:telegraph.co.uk

Ministrul israelian al Apararii respinge speculatiile privind atacarea Iranului: "Nu dorim un razboi"... Silvio Berlusconi, pe Facebook: "Nu demisionez!"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x