Căutare Live

A murit SOR TERESITA, calugarita detinatoare de record mondial: 86 de ani intr-o manastire!

Avea 105 ani si mai bine de opt secole petrecute in Manastirea Buenafuente del Sistal din Guadalajara, Spania. A "schimbat" zece Papi!

SOR TERESITA, calugarita trecuta in Cartea Recordurilor (da, exista asa ceva!) pentru faptul ca a stat cel mai mult intr-o manastire, aproape 86 de ani, a decedat, marti seara, la varsta de un 105 ani, la Buenafuente del Sistal, in Guadalajara, Spania, locul unde a trait peste opt decenii. "A fost lucida pana in ultimele secunde", au declarat calugaritele. "Tuturor ne-a dat o lectie de viata. Ne-a fost sora, mama si maestra", au adaugat ele.

Interesant este faptul ca e a iesit o singura data din incinta manastirii, pentru a-l vedea pe Papa Benedict al XVI-lea. Si mai interesant este faptul ca acesta se nastea pe 16 aprilie 1927, exact in ziua in care Valeriana Barajuen (numele real) intra in manastire. In timpul vietuirii ei aici a "schimbat" zece Papi!

Concurs de mirese, in Estonia! Miza este mare!... Ducesa de Cambridge a inaugurat cel mai luxos vas de croaziera...
Parteneri
Cum să faci compost acasă. Sfaturi utile pentru utilizarea resturilor menajere
Dacă una din rezoluțiile tale pentru anul 2022 este să protejezi mai mult mediul, atunci îți venim în ajutor cu un ghid pentru a putea realiza compost la tine acasă. Compostul este un îngrășământ natural care se obține prin fermentarea resturilor de origine vegetală, dar și animală. El ajută la hrănirea și regenerarea solului.
Catine.ro
Ultimele știri