Antena Căutare

VIDEO! A muscat mana care i-a dat de mancare! Un delfin a atacat o fetita de opt ani

O excursie in parcul de distractii Sea World s-a transformat intr-o tragedie pentru o micuta de opt ani din Georgia. Fetita a fost atacata de un delfin, in timp ce-i dadea de mancare

Micuta Jillian Thomas a trait o experienta pe care nu o va uita niciodata. Fetita a mers impreuna cu familia sa in parcul de distractii Sea World, din Orlando. Excursia s-a dovedit insa a fi un cosmar pentru toti. Copila, care hranea delfinii impreuna cu fratele sau, a trait clipe de groaza atunci cand unul dintre acestia a muscat-o de mana.

"Pur si simplu am crezut ca o va trage in apa, la fund!", a marturisit tatal fetitei, socat, pentru Orlando Sentinel. Jamie Thomas a filmat intreaga scena si a postat-o, apoi, pe internet. Barbatul a vrut sa traga astfel un semnal de alarma fata de pericolul pe care-l implica o intalnire cu un animal salbatic, indiferent de specie.
In urma incidentului, fetita s-a ales cu trei rani la mana. Din fericire, nu-i vor ramane cicatrice.

Potrivit Daily Mail, parintii fetitei nu intentioneaza sa dea parcul de distractii in judecata pentru a cere daune, dar spera ca, prin mediatizarea cazului, limita de varsta pentru copiii care pot hrani delfinii sa creasca.

Tensiuni intre Japonia si Coreea de Nord. Japonezii isi testeaza rachetele Patriot... Google, evaziune fiscala de aproximativ 100 de milioane de euro...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x