Antena Căutare

Atac cu cuțitul la Londra: un mort și cel puțin șase răniți: "Una din posibilităţile investigate este terorismul"

O femeie a fost ucisă și alte șase persoane au fost rănite într-un atac cu cuțitul, miercuri noaptea, în centrul Londrei, informează cotidianul The Guardian, citat de agenția DPA. Poliția încearcă să determine dacă atacul, care a avut loc în Piața Russell, a fost un act terorist.

Atac cu cuțitul la Londra: un mort și cel puțin șase răniți: "Una din posibilităţile investigate este terorismul"
| Twitter

O femeie a fost ucisă și alte șase persoane au fost rănite într-un atac cu cuțitul, miercuri noaptea, în centrul Londrei, informează cotidianul The Guardian, citat de Agerpres. Poliția încearcă să determine dacă atacul, care a avut loc în Piața Russell, a fost un act terorist.

Site-ul www.theguardian.com publică în întregime un raport al poliției metropolitane londoneze, care afirmă că a primit un apel la 22.33 ora locală, miercuri, în care se raporta că a un bărbat înarmat cu un cuțit a fost văzut rănind mai multe persoane în Piața Russel. Polițiștii au ajuns la fața locului însoțiți de serviciul de ambulanță și au găsit șase răniți.

O femeie, despre care nu se dau alte detalii, a primit îngrijiri medicale pe loc, dar după scurt timp a decedat. Se așteptau detalii despre celelalte victime.

La ora 22.39 a fost arestat un bărbat. În cursul arestării, un polițist a folosit un taser (armă neletală cu șocuri electrice — n. red.).

În zonă au fost desfășurate mai multe unități de poliție, pentru a ține situația sub control.

"Una din posibilitățile investigate este terorismul", se încheie comunicatul citat.

Statul Islamic a publicat lista cu numele soldaților pe care îi va ucide. Au făcut publice adresele și numerele acestora... Locuința în valoare de șase milioane de dolari a lui Barack Obama. Unde se va muta după ce va părăsi Casa Albă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x