Antena Căutare

Atenție MARE! Una dintre cele mai cunoscute PLANTE produce ARSURI ÎNGROZITOARE ȘI ORBIRE. Imagini ÎNFIORĂTOARE

Câteva cazuri halucinante au băgat spaima în populația din Statele Unite ale Americii. Arsurile provocate de o plantă întâlnită inclusiv în România au făcut mai multe victime, iar medicii atrag atenția asupra pericolului pe care-l reprezintă planta aparent inofenisvă.

Putini au auzit despre planta gigant crucea pamantului (Heracleum mantegazzianum). Este o planta din familia morcovului, care poate atinge inaltimea de 5 metri, iar la prima vedere, florile albe o fac sa para inofensiva. Nu va lasati insa pacaliti, in spatele acestui aspect placut, mai precis in seva ei se ascunde un secret care te poate marca pe viata.

Seva acestei plante este extrem de toxica pentru organismul uman si este suficient doar sa o atingi ca sa te alegi cu niste eruptii la fel de grave ca arsurile de gradul III sau chiar sa orbesti - daca contactul se face in zona ochilor.

Aceste efecte sunt cauzate de substantele chimice continute de seva si care atunci cand intra in contact cu pielea umana cresc dramatic sensibilitatea la lumina si provoaca acele leziuni foarte dureroase care se pot dezvolta in termen de 48 de ore. Mai mult decat atat, procesul de vindecare a leziunilor se poate intinde pana la 7 ani.

Imaginile ajunse în mass media nord americană sunt de-a dreptul șocante, iar medicii din SUA atrag atenția asupra pericolului reprezentat de aceste plante, publicând fotografii șocante cu victimele.

O familie de vedete a donat 100.000 de dolari pentru copiii separaţi de părinţii imigranţi! IMAGINILE DURERII: micuți ca... Declarații ȘOCANTE ale celui mai PUTERNIC om de pe planetă. Nu are nici o urmă de remușcare!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x