Antena Căutare

Australia: Bancomatele unei banci au dat din greseala bani in plus

Bancomatele unei institutii bancare din Australia au devenit ieri, pe neasteptate, extrem de generoase! Aparatele au inceput, dintr-o data, sa elibereze sume mult mai mari decat cele aflate in conturile clientilor. Acestia nu s-au sfiit sa profite de ocazie pentru a-si umple buzunarele, pana cand a intervenit politia.



"Un baiat si-a introdus cardul si, dintr-o data, masinaria a inceput sa scuipe hartii de 500 de dolari", a relatat surprins un martor.

Zvonul s-a raspandit repede, iar bancomatele au fost luate cu asalt de cei dornici de o imbogatire rapida.

Articolul continuă după reclamă

"Politia s-a vazut nevoita sa intervina pentru a pune capat haosului care ameninta sa ia amploare. Oamenii care pastreaza banii distribuiti de aceste bancomate, desi nu li se cuvin si ei stiu ca nu li se cuvin, s-ar putea face vinovati de un delict grav", a spus Col Dyson, seful echipei anti-frauda a Politiei.

Dar nu toti clientii au fost atat de norocosi. Altii, dimpotriva, s-au trezit cu conturile golite in mod misterios. Pana la urma, banca si-a scos din functiune atat bancomatele, cat si sistemul de tranzactii pe internet, ceea ce a mutat problema la ghisee, unde oamenii au venit sa-si ceara banii.

"As fi vrut sa folosesc sistemul de pe net, dar au zis ca a cazut", a mai spus unul dintre clientii bancii.

In final, defectiunea a fost remediata, dar banca ar putea pierde serios din clientela, mai ales ca incidentul este al doilea de acest gen in ultimele luni.

Rapoarte despre aparitia OZN-urilor, facute publice de Marea Britanie... Gaddafi vrea sa transforme Libia intr-un al doilea Vietnam...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam Sambata, 01.06.2024, 15:04
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x