Antena Căutare

Austria: Imigranti din Ungaria si Romania, prinsi la furat din cauza mirosului

Trei barbati din Ungaria si Romania, suspectati de comiterea unui furt, au fost retinuti in Austria fiind tradati de un miros neplacut care venea din masina cu care se deplasau. Grupul de imigranti a fost oprit in localitatea austriaca Nickelsdorf si au dat de banuit nu doar din cauza mirosului neplacut, ci si pentru ca aratau a fi murdari, informeaza Austrian Times citat de Mediafax.

Autoritatile austriece au descoperit in camioneta cu care se deplasau patru anvelope de tractor, un ax de tractor si un utilaj de siloz, in valoare de aproximativ 9.000 de euro. Barbatii, a caror identitate si cetatenie nu este precizata, au facut declaratii contradictorii cu privire la originea partilor mecanice murdare si nu au putut dovedi ca sunt proprietarii lor. Ei au fost arestati, iar ulterior interogati in legatura cu un jaf care a avut loc la St Peter an der Au.


Suspectii, cu varste intre 29 si 45 de ani, au devenit mai cooperanti in timpul interogatoriului. "Ei au aratat ca au muncit acolo (St Peter an der Au), dar nu au fost platiti de catre fermier si de aceea au luat partile (mecanice) cu ei", a anuntat politia.

Imigrantii au mai declarat ca ferma la care au muncit le datoreaza fiecaruia cate 3.500 de euro. De asemenea, acestia le-au declarat politistilor ca au fost nevoiti sa doarma intr-o camera neincalzita si au trait in conditii insalubre.

sursa foto: visualphotos.com

Cinci pakistanezi au obligat o minora romanca sa se vândă pe bani in Grecia... Lider al Opozitiei ruse, retinut in timpul unui miting la Moscova...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x