Live acumObservator 16 Weekend
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Basescu si Ponta se intalnesc la Bruxelles cu Jose Manuel Barroso

Presedintele Traian Basescu va merge la Bruxelles pe 14 septembrie, unde urmeaza se intalneasca cu presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, pe 16 septembrie fiind programata si o intrevedere cu premierul Victor Ponta.

Presedintele Traian Basescu va merge la Bruxelles pe 14 septembrie, unde urmeaza se intalneasca cu presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso.

Intalnirea dintre cei doi este prevazuta in programul oficial al presedintelui CE, pentru ziua de 14 septembrie, potrivit Mediafax. Acesta ar fi prima vizita externa a lui Traian Basescu de la revenirea la Palatul Cotroceni.

Presedintele Traian Basescu a transmis, joi, o scrisoare "liderilor europeni si aliatilor transatlantici care s-au pronuntat in favoarea Romaniei in timpul crizei politice din aceasta vara", multumindu-le pentru sprijinul acordat institutiilor statului roman.

Si premierul Victor Ponta merge la Bruxelles pe 16 septembrie, urmand sa aiba o intrevedere cu presedintele Comisiei Europene, Jose Barroso.

Pe 12 septembrie, Parlamentul European va dezbate situatia politica din Romania, dupa ce asculta pozitiile exprimate de CE si de presedintia Consiliului UE.

Sursa: Antena3

FOTO: EPA / Intact Images

Recomandari