Bill Gates s-a apucat de construit reactoare nucleare!

Bill Gates promite o "revolutie nucleara" in Coreea de Sud, dupa ce reactorul nuclear in care a investit milioane de dolari o sa isi inceapa activitatea.

Bill Gates, fondatorul cunoscutei companii Microsoft, va finanta dezvoltarea unui reactor nuclear pentru Coreea de Sus, care in urma activitatii sale sa lase o cantitate infima de deseuri radioactive in comparatie cu instalatiile curente, potrivit ziarului Chosun Ilbo, preluat de canalele media electronice de la Seul, citate de Agerpres.

Bill Gates, care in 2008 s-a retras de la conducerea Microsoft, a investit doi ani mai tarziu circa 35 de milioane de dolari in firma TerraPower, specializata pe cercetari legate de energia nucleara, care se pare ca se va ocupa de proiectele nucleare din Coreea de Sud.

Citeste restul articolului pe Income Magazine!

sursa foto: hepta.ro

Pippa Middleton a dezvăluit secretul din spatele siluetei sale. Cum reușește sora lui Kate Middleton să se mențină în formă
Pippa Middleton a dezvăluit secretul din spatele siluetei sale. Sora lui Kate Middleton nu ține...
Horoscopul zilei de 23 septembrie 2021. Berbecii trebuie să ia o decizie importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 23 septembrie 2021 aduce multe momente dificile în viața Berbecilor....
Parteneri
Parmigiana de vinete. Rețetă clasică din bucătăria italiană
Parmigiana de vinete este o rețetă din bucătăria tradițională italiană de vinete cu parmezan și cu sos de roșii. Pe cât de simplă este rețeta, pe atât de gustoasă și consistentă.
Catine.ro
Ultimele știri