Live acum
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Carte de colorat cu surprize! Adolf Hitler îi privește pe copii din paginilie cu desene, cu salutul nazist de rigoare: "Simpatică este cartea voastră de colorat!"

Un lanț olandez de magazine a anunțat miercuri retragerea de la vânzare a unei cărți de colorat pentru copii în care figura un desen reprezentându-l pe Adolf Hitler, făcând salutul nazist și având zvastica pe braț, relatează AFP.

Un lanț olandez de magazine a anunțat miercuri retragerea de la vânzare a unei cărți de colorat pentru copii în care figura un desen reprezentându-l pe Adolf Hitler, făcând salutul nazist și având zvastica pe braț, relatează AFP, potrivit Agerpres

"Simpatică este cartea voastră de colorat!", a reacționat un client pe pagina de Facebook a magazinelor Kruidvat, postând o imagine cu desenul din această carte de colorat.

Lanțul de magazine și-a exprimat "regretul profund pentru acest incident nepotrivit" legat de apariția imaginii în caietele de colorat, într-un comunicat apărut miercuri pe pagina sa de Facebook.

Cartea de colorat a fost distribuită de editura belgiană Trifora, iar Kruidvat a anunțat că va demara o anchetă pentru a stabili cum a putut să apară figura lui Hitler într-o carte pentru copii.

"Cărțile de colorat au fost puse la vânzare luni 3 aprilie și au fost retrase în cursul aceleiași zile", a informat Kruidvat. Lanțul de magazine și-a cerut de asemenea scuze pentru neplăcerea produsă clienților săi, anunțând totodată că li se vor restitui banii pentru acest produs.

Recomandari