Antena Căutare

Casa Victoria’s Secret este în mijlocul unui scandal monstru după ce unul dintre directori a stârnit controverse cu declarațiile sale. Rihanna a intervenit

Victoria’s Secret nu înseamnă numai show inegalabil și strălucire, recent le-a fost pătată imaginea după ce șeful departamentului de marketing a oferit declarații controversate pentru publicația Vogue cu privire la modelele transsexuale și supraponderale.

Victoria’s Secret nu înseamnă numai show inegalabil și strălucire, recent le-a fost pătată imaginea după ce șeful departamentului de marketing a oferit declarații controversate pentru publicația Vogue cu privire la modelele transsexuale și supraponderale.

Şeful departamentului de marketing al L Brands' - compania mamă a casei de modă -, Ed Razek, a fost întrebat de publicaţia Vogue dacă vor fi incluşi în show transsexuali.

"Nu. Nu cred că ar trebui să facem asta. De ce nu? Pentru că show-ul este o fantezie. Este un produs de divertisment special de 42 de minute", a declarat Razek.

Acesta a mai spus că nici modele supraponderale nu vor fi incluse în acest show în viitor, pentru că "nimeni nu a părut interesat de aşa ceva" în 2000, când s-a încercat acest lucru.

Cântăreaţa Rihanna - care, în această toamnă, la Săptămâna modei de la New York, şi-a prezentat o colecţie de lenjerie intimă cu ajutorul unor modele de dimensiuni variate, inclusiv o tânără însărcinată - s-a alăturat celor l-au criticat pe Razek.

Artista a apreciat un mesaj de pe reţeaua online Instagram în care Razek era criticat, iar ea era lăudată pentru colecţia Fenty x Savage.

Ulterior, Razek şi-a cerut scuze pentru aceste comentarii printr-un comunicat publicat pe conturile din social media ale casei de modă.

"Remarcile mele despre modelele transgender în Victoria’s Secret Fashion Show au părut lipsite de sensibilitate. Îmi cer scuze. Ca să fie clar, vom accepta modele transgender pentru show. Am avut astfel de modele la casting. Şi, că multe altele, nu au reuşit. Dar nu a fost vorba despre gen. Admir călătoria pe care o fac ele pentru a-şi afirma identitatea", se arată în comunicat.

Casa Victoria’s Secret este în mijlocul unui scandal monstru după ce unul dintre directori a stârnit controverse cu declarațiile sale. Rihanna a intervenitWinnie Harlow

Într-un efort de a demonstra deschiderea spre diversitate, Victoria’s Secret a inclus în show-ul de anul acesta, care a avut loc pe 8 noiembrie, la New York, 19 modele de culoare, precum şi pe celebra Winnie Harlow, care suferă de vitiligo.

După 70 de ani de război, două mari puteri mondiale ar putea încheia un tratat de pace. Cum vor rezolva confictul... „Eu o să mor, te iubesc!”. Și-a sunat soțul din mijlocul flăcărilor din California, după care s-a întâmplat un miracol...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x