Antena Căutare

Cu Al-Qaeda nu e de joaca: Trei yemeniti, torturati si decapitati pentru spionaj

Trei cetateni yemeniti au fost decapitati de catre Al-Qaeda in regiunea Marib, la est de Sanaa, organizatia terorista acuzandu-i de spionaj in favoarea autoritatilor, informeaza AFP.

Ministerul yemenit al Apararii a precizat ca trupurile a doua dintre persoanele supuse torturii si decapitate, au fost gasite intr-o piata din Marib in care sunt vandute arme, in timp ce cadavrul celei de a treia nu a fost gasit inca. Autoritatile au descoperit un CD langa cadavre, prin intermdiul caruia Al-Qaeda revendica cele trei decapitari.

Potrivit unei surse tribale, CD-ul cuprinde "marturisiri" ale celor trei persoane ucise, care recunosc ca au spionat membri ai retelei teroriste, lucru care a ajutat fortele de securitate yemenite si pe americani sa ii elimine pe unii dintre acestia in ultimele luni.

Al-Qaeda detine controlul asupra unor zone din sudul si estul Yemenului, dar este prezenta si in zona desertica, la est de Sanaa.

Foto: theepochtimes.com

NASA: Rover-ul Curiosity a detectat un "obiect stralucitor" pe Marte... Pussy Riot, Jafar Panahi si un militant belarus, candidati la Premiul Saharov...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x