Căutare Live

Cu ea să tot faci afaceri! Uite cum arată prietena traficantă a lui Berlusconi (GALERIE FOTO)

Federica Gagliardi este presupusa prietenă traficantă a fostului premier al Italiei. Iar presa italiană o numește "doamna albă"


Federica Gagliardi este presupusa prietenă traficantă a fostului premier al Italiei. Iar presa italiană o numește "doamna albă".

Și asta pentru că a fost arestată în aeroportul din Fuimicino, deoarece avea 24 de kilograme de cocaină în geanta de mână, când se întoarcea dintr-o călătorie din America de Sud, cel mai probabil din Venezuela.

Să nu o judecăm prea tare, chiar dacă este pentru a doua oară când o femeie apropiată premierului este arestată pentru posesie ilegală de droguri.

Foto: Facebook

A murit îndrăgita actriță din Betty cea urâtă (VIDEO)... ŢUICA DE PRUNE i-a uimit pe americani! Iată ce calităţi terapeutice are băutura românească...
Parteneri
Cadouri pentru Secret Santa la job. Ce să le iei colegilor pe care nu îi cunoști prea bine
Dacă există o perioadă incomodă în timpul sezonului de Crăciun, atunci cu siguranță este momentul când trebuie să cauți cadouri pentru Secret Santa. E de obicei o activitate festivă care se desfășoară la locul de muncă. Acest detaliu face misiunea cadoului și mai greoaie pentru că sunt șanse mari să fie nevoie să-i oferi cadoul unui coleg pe care nu-l cunoști foarte bine.
Catine.ro
Ultimele știri