Antena Căutare

Cum a fost ”piratata” Banca Frantei? Cu parola 123456

Un internaut, acuzat ca in 2008 a blocat sistemul informatic al Bancii Frantei timp doua zile, a fost achitat de catre Curtea Penala din Rennes, dupa ce avocatul sau a sustinut ca acesta a actionat cu buna-credinta.

Barbatul, al carui nume nu a fost dezvaluit, este un beneficiar al sistemului de asigurari sociale destinat persoanelor care nu pot munci si carora statul francez le asigura astfel un venit minim. Acesta isi petrece cea mai mare parte a timpului pe forumurile de pe internet si astfel a descoperit o cale pentru a evita numerele premium (suprataxate).

"Intr-o zi, folosind Skype, a apelat fara sa stie Banca Frantei. Cand a fost intrebat parola, aceasta a tastat simplu 123456. Si a mers ", a declarat avocata sa, Hélène Laudic-Baron.

Dar aceasta intruziune a blocat pentru 48 de ore Departamentul de Supraveghere a Datoriei si a determinat declansarea unei anchete internationale.

Citeste continuarea articolului in incomemagazine.ro!

Foto: lamontagne.fr

Negocieri "dure" intre Grecia si FMI. Reprezentantii Fondului cer noi taieri salariale... Haos in numele profetului Mahomed: "Producatorul filmului ar trebui condamnat la moarte"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x