Cum arată masca de protecție pe care a purtat-o Regina Elisabeta. A apărut cu ea pentru prima dată în public

Pentru prima dată de la debutul pandemiei de coronavirus, Regina Elisabeta a Marii Brtitanii a purtat în public o mască de protecție, menită să limiteze răspândirea bolii. Regina și-a asortat masca de protecție cu întreaga ținută.

Cum arată masca de protecție pe care a purtat-o Regina Elisabeta

La cel mai recent eveniment la care a participat, Regina Elisabeta a purtat o mască de protecție neagră asortată la ținuta de asemenea, neagră.

Regina a participat la evenimentul desfășurat la Westminster Abbey cu ocazia Zilei Comemorării, un moment în care statele membre ale Commonwealth-ului își amintesc de membrii forțelor lor armate, care au murit pe front în timpul Primului Război Mondial.

Regina Angliei, în vârstă de 94 de ani, a fost prezentă, îmbrăcată sobru, la celebra catedrală a Londrei pentru a marca 100 de ani de la la înmormântarea „Războinicului necunoscut”, care a devenit un simbol al îndurerării și al aprecierii față de cei care și-au pierdut viața în timpul Primului Război Mondial.

Războinicul Necunoscut este ultimul militar britanc neidentificat, care a murit pe câmpurile de luptă în timpul Primului Război Mondial și al cărui cadavru a fost adus din nordul Franței și îngropat la Westminster Abbey, pe 11 noiembrie, 2020.

Regina Elisabeta a purtat pentru prima oară o mască de protecție, de la începutul pandemiei

Regina Elisabeta a fost fotografiată aducând un omagiu celor căzuți pre front.

Este pentru prima data când regina este văzută purtând o mască d eprotecție. În urmă cu câteva săptămâni, Regina s-a întros la responsabilitățile sale regale, după ce a făcut o pauză începând cu luna martie, pe fondul pandemiei de coronavirus.

La evenimentul la care a participat atunci, împreună cu nepotul său prințul William, Regina Marii Britanii nu a purtat mască de protecție.

Pippa Middleton a dezvăluit secretul din spatele siluetei sale. Cum reușește sora lui Kate Middleton să se mențină în formă
Pippa Middleton a dezvăluit secretul din spatele siluetei sale. Sora lui Kate Middleton nu ține...
Horoscopul zilei de 23 septembrie 2021. Berbecii trebuie să ia o decizie importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 23 septembrie 2021 aduce multe momente dificile în viața Berbecilor....
Parteneri
Parmigiana de vinete. Rețetă clasică din bucătăria italiană
Parmigiana de vinete este o rețetă din bucătăria tradițională italiană de vinete cu parmezan și cu sos de roșii. Pe cât de simplă este rețeta, pe atât de gustoasă și consistentă.
Catine.ro
Ultimele știri