Căutare Live

Cum arată masca de protecție pe care a purtat-o Regina Elisabeta. A apărut cu ea pentru prima dată în public

Pentru prima dată de la debutul pandemiei de coronavirus, Regina Elisabeta a Marii Brtitanii a purtat în public o mască de protecție, menită să limiteze răspândirea bolii. Regina și-a asortat masca de protecție cu întreaga ținută.

Cum arată masca de protecție pe care a purtat-o Regina Elisabeta

La cel mai recent eveniment la care a participat, Regina Elisabeta a purtat o mască de protecție neagră asortată la ținuta de asemenea, neagră.

Regina a participat la evenimentul desfășurat la Westminster Abbey cu ocazia Zilei Comemorării, un moment în care statele membre ale Commonwealth-ului își amintesc de membrii forțelor lor armate, care au murit pe front în timpul Primului Război Mondial.

Regina Angliei, în vârstă de 94 de ani, a fost prezentă, îmbrăcată sobru, la celebra catedrală a Londrei pentru a marca 100 de ani de la la înmormântarea „Războinicului necunoscut”, care a devenit un simbol al îndurerării și al aprecierii față de cei care și-au pierdut viața în timpul Primului Război Mondial.

Războinicul Necunoscut este ultimul militar britanc neidentificat, care a murit pe câmpurile de luptă în timpul Primului Război Mondial și al cărui cadavru a fost adus din nordul Franței și îngropat la Westminster Abbey, pe 11 noiembrie, 2020.

Regina Elisabeta a purtat pentru prima oară o mască de protecție, de la începutul pandemiei

Regina Elisabeta a fost fotografiată aducând un omagiu celor căzuți pre front.

Este pentru prima data când regina este văzută purtând o mască d eprotecție. În urmă cu câteva săptămâni, Regina s-a întros la responsabilitățile sale regale, după ce a făcut o pauză începând cu luna martie, pe fondul pandemiei de coronavirus.

La evenimentul la care a participat atunci, împreună cu nepotul său prințul William, Regina Marii Britanii nu a purtat mască de protecție.

Ce vrea să facă Jill Biden, soția președintelui ales, după numirea în funcție a lui Joe Biden...
Horoscopul dragostei pentru luna octombrie 2022. Vărsătorii se simt mai aproape de persoana iubită. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul dragostei pentru luna octombrie 2022 spune că nativii vor avea multe momente de...
Horoscopul zilei de 29 septembrie 2022. Balanțele sunt cu gândul la vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 29 septembrie 2022 spune că nativii din zodiac au în față o zi cu multe...
Parteneri
Ce înseamnă dacă te trezești la 3 dimineața. Află ce mesaje îți transmite corpul tău
Catine.ro
Ultimele știri
x