Antena Căutare

Cursa Mosilor Craciuni dezbracati: pe strada, doar in lenjerie intima!

Mos Craciun s-a aratat sub o infatisare cu totul neobisnuita la Budapesta. Peste o suta de localnici, glumeti din fire, dar in primul rand rezistenti, au alergat pe strazile orasului deghizati in Mosi Craciun, dar purtand doar lenjeria de corp. Nu a fost vorba de o simpla distractie fara rost, ci de un eveniment traditional, cu scopuri umanitare

Zecile de Mosi Craciun si Craciunite in tinuta sumara au infruntat, fara teama, temperatura ce coborase cu cel putin un grad sub zero. Inainte de a lua startul, ei s-au incalzit cu miscari de gimnastica, dar mai ales cu multa veselie.

Participantii au alergat, apoi, pe cateva strazi din centrul comercial al orasului, scandand numele unguresc al lui Mos Craciun.

Nimeni nu a pornit cronometrul, pentru ca nu era vorba de vreo competitie. La fiecare cateva sute de metri, alergatorii faceau cate o oprire pentru a-si reface fortele sau pentru cate un cantec sau un dans vesel.

Intreaga actiune era dedicata colectarii de fonduri pentru o fundatie numita Lanterna Magica. Aceasta isi propune sa implineasca visele copiilor bolnavi. O misiune cu adevarat demna de Mos Craciun.

Cursa Mosilor Craciun dezbracati a avut loc pentru a noua oara la Budapesta. La prima editie au luat parte doar 12 indrazneti, dar numarul lor a crescut an de an si, probabil, va continua sa creasca.

Iarna a lovit cu putere Europa! Doi oameni au murit inghetati in Serbia... Liderii statelor din UE primesc astazi premiul Nobel pentru pace...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x