Antena Căutare

Droguri şi arme, găsite la bordul avionului cu care călătorea rapperul Juice WRLD

Poliţia din Chicago a percheziţionat, după ce a fost avertizată în prealabil, avionul privat cu care călătorea rapperul Juice WRLD, decedat duminică, şi a descoperit că la bord se aflau droguri şi arme.

Poliţiştii au aşteptat avionul când a aterizat şi în timpul percheziţiei, care a avut loc în jurul orei locale 02.00, rapperul în vârstă de 21 de ani a suferit o criză care a dus la deces, scrie BBC.

Prima autopsie s-a dovedit neconcludentă.

Medicul legist a anunţat luni că vor fi făcute investigaţii suplimentare pentru a determina cauza morţii.

La bordul avionului, poliţiştii au găsit 41 de punguţe cu marijuana sigilate, 6 sticle de sirop de tuse pe bază de codeină pentru care exista reţetă, două pistoale de 9 mm, unul de calibru 40 şi muniţie.

Doi bărbaţi, identificaţi drept gărzile de corp ale rapperului, au fost acuzaţi de posesie ilegală de arme şi muniţie.

Un purtător de cuvânt al Poliţiei din Chicago a spus că rapperul - pe numele real Jared A. Higgins - a avut convulsii şi a suferit un atac în timp ce poliţiştii controlau bagajele.

Agenţii i-au administrat imediat Narcan, folosit în cazul unei supradoeze de opioide, iar pompierii au venit la faţa locului în mai puţin de şapte minute.

Higgins s-a trezit, dar era incoerent şi, după ce a fost dus la spital, a murit.

Născut şi crescut în Chicago, rapperul - care a împlinit 21 de ani pe 2 decembrie - a cunoscut o ascensiune rapidă de când a publicat prima piesă pe SoundCloud în 2015. În muzica lui, a mixat hip-hop-ul cu elemente emo şi rock. Single-ul „Lucid Dreams”, lansat independent în 2017, a fost definitoriu.

Materialul discografic de debut, „Goodbye & Good Riddance”, lansat în august 2018, şi „Future”, în noiembrie 2018, au debutat între primele zece poziţii în topul american. În luna martie a acestui an, rapperul Juice WRLD s-a clasat în premieră pe primul loc în Billboard 200, cu albumul „Death Race for Love”.

Anul acesta el a susţinut concerte şi în Europa cu Nicki Minaj.

În ultimele luni a colaborat cu numeroşi artişti, între care BTS, Ellie Goulding, Benny Blanco şi Young Boy Never Broke Again.

Sursa : news.ro

Sfârșitul lumii se apropie? Un nor toxic pune autoritățile pe jar! Specialiștii anunță temperaturi de 40 de grade, în de... Un avion militar chilian ”dispare” deasupra mării cu 38 de persoane la bord...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x