Antena Căutare

Maxim, am spus! Refuzata de englezi, o studenta de "10" vine sa invete in Romania

O tanara din Anglia este nevoita sa studieze in Romania. Aplicanta nu e primita in universitatile din tara natala pentru ca are media 10

Este boboaca, are nota maxima, dar a fost refuzata de patru universitati din Marea Britanie, printre care se numara si cea din Manchester. Din aceasta cauza, Miriam Bourne e fortata sa vina in Romania pentru a studia. Institutii de prestigiu nu au acceptat-o pe motiv ca alti colegi au intrat cu medii mult sub a ei. Astfel, adolescenta ridica stacheta prea sus pentru ceilalti candidati.

Acum, fata analizeaza oferta Facultatii de Medicina din cadrul Universitatii Ovidius din Constanta. Daca va decide sa vina in tara noastra, viitoarea studenta va avea nevoie de cel putin 60.000 de lire, pentru cei sase ani de studiu, inclusiv costurile aferente sederii. "Chiar daca am ceva economii, nu cred ca pot strange singura atat de multi bani, dar iau in calcul optiunea asta", a spus tanara.

Chiar si mama fetei este revoltata. "Este frustrant sa vezi ca prietenii ei urmeaza sa studieze medicina, chiar daca rezultatele lor nu sunt atat de bune precum ale lui Miriam!", a exclamat femeia, pe buna dreptate.

Un oficial din cadrul Serviciului de Admitere in Universitati si Colegii, care se ocupa cu analizarea aplicatiilor pentru universitati, a spus ca tinerii care au esuat acum isi pot incerca norocul peste un an.

Din pacate, Miriam nu este singura in aceasta situatie. Mai multi elevi au fost refuzati, in intreaga lume, din cauza mediilor maxime.

Foto: Swns.com

Incendii de padure in Portugalia. Peste 850 de pompieri au fost mobilizati!... Bebelus "gigant", nascut in Mexic. Medicii vor sa-l inscrie in Cartea Recordurilor!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x