Antena Căutare

Ehud Barak a uitat documente secrete intr-un hotel din Londra

Ministrul israelian al Apararii, Ehud Barak, a uitat luna trecuta documente clasate "top secret" in camera sa de hotel din Londra.

Barak a uitat aceste documente la hotelul Park Plaza din Westminster, unde statea cu ocazia unei escale la Londra, inainte de a merge la New York. O parte a acestor documente contineau adnotari personale ale ministrului Apararii, a informat postul de televiziune privat israelian Canal 2.

Acestea au fost gasite de un om de afaceri israelian caruia i-a fost data aceeasi camera de hotel dupa plecarea lui Barak. Acest om de afaceri a sunat reprezentantii serviciilor de securitate israeliene, care au recuperat documentele.

Ministerul Apararii a confirmat ca Barak a uitat documente, subliniind insa ca acestea nu aveau un caracter de "inalta confidentialitate".

Potrivit ministerului, citat de televiziune, incidentul a fost cauzat de faptul ca un agent care trebuia sa examineze cu atentie camera lui Barak dupa plecarea acestuia nu a facut-o asa cum era prevazut.

Citeste si Jurnalul!

Foto: Hepta

Stare de urgenta in SUA: Zeci de tornade au maturat mai multe state... WikiLeaks: Un membru Al-Qaeda a facut afaceri cu oi in Romania...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x