Live acumiUmor
Prime Time 20:00iUmor

Emma, o fetiță de 12 ani, se zbate între viață și moarte după ce a fost infectată cu COVID-19. Unchiul fetei, apel cutremurător: ”Oamenii trebuie să stea în casă!”

Emma, o fetiță în vârstă de doar 12 ani, luptă pentru viața ei într-un spital din Atlanta, Statele Unite ale Americii, după ce a fost infectată cu noul coronavirus. 

Emma, o fetiță de 12 ani, se zbate între viață și moarte după ce a fost infectată cu COVID-19. Unchiul fetei, apel cutremurător: ”Oamenii trebuie să stea în casă!”

Potrivit Daily Mail, fetița în vârstă de 12 ani era sănătoasă tun înainte de a contracta noul coronavirus. Imediat, însă, starea ei de sănătate s-a înrăutățit, iar acum este la Terapie Intensivă.

Unchiul ei a decis să facă publică povestea Emmei, pentru a le arăta oamenilor că nu este de glumit cu noul coronavirus. Astfel, acesta a povestit că Emma a fost diagnosticată cu pneumonie pe 15 martie. Ulterior, însă, după ce starea ei s-a înrăutățit, ea a fost testată pentru coronavirus, iar rezultatul a fost pozitiv.

A fost înregistrat al patrulea deces cauzat de coronavirus în România. Femeia nu intrase în contact cu o persoană confirmată pozitiv și nu călătorise

Bărbatul a povestit că fetița nu suferea de alte afecțiuni și nici nu călătorise în afara țării, astfel că familia nu-și explică cum a contractat virusul.

Anthony, unchiul Emmei, a povestit că fetița a fost ținută la aparate pentru a putea respira, iar acum starea ei de sănătate este stabilă.

Ministrul Educației vine cu precizări despre anul școlar 2020-2021: "Este exclus ca elevii să nu termine școala. Examenele nu se amână"

”Toată lumea spune că noul coronavirus nu ”are impact asupra tinerilor”. Uite că nepoata mea, în vârstă de 12 ani, luptă acum pentru viața ei. Oamenii trebuie să stea izolați. Trebuie să aibă grijă de familiile lor. Oamenii trebuie să ia coronavirusul în serios.”, a scris el pe Facebook, dezvăluind că nepoata lui a fost infectată cu noul coronavirus.

Recomandari