Căutare Live

Ministrul Educației vine cu precizări despre anul școlar 2020-2021: "Este exclus ca elevii să nu termine școala. Examenele nu se amână"

Anul școlar 2020-2021 nu va fi înghețat, iar examenele naționale se vor desfășura după calendarul stabilit. Declarația a fost făcută de ministrul Educației, Monica Anisie, după ce în spațiul public a apărut informația conform căreia elevii ar putea repeta anul, în contextul pandemiei de coronavirus.

Anul școlar nu va fi înghețat, anunță Ministerul Educației

„Scenariul acesta al înghețării anului școlar nu este luat în calcul”, a declarat ministrul Educației, Monica Anisie, pentru edupedu.ro.

Recent, vicepremierul Raluca Turcan a afirmat că există trei scenarii în privința anului școlar, iar în unul dintre ele elevii ar urma să repede anul școlar.

Citește și: Elevii ar putea repeta anul școlar. Raluca Țurcan a făcut anunțul: ”E un scenariu posibil, luat în calcul de autorități!”

„Este exlus să amânăm examenele. În ceea ce-i privește pe elevii care trebuie să susțină examenele de Evaluare Națională, Bacalaureat sau studenții care trebuie să își susțină licența, MEC va prezenta săptămâna aceasta variantele posibile pe care le ia în calcul în situația în care se va prelungi această stare de urgență”, a explicat Ministrul Educației, Monica Anisie.

"Este exclus ca printre variantele luate în calcul de Ministerul Educației să fie anularea examenelor din acest an", a mai spus Anisie, potrivit sursei citate.

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Consiliul Naţional al Elevilor: Anul şcolar nu trebuie îngheţat, iar amânarea examenelor naţionale trebuie evitată/ Prop...
Parteneri
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa. Unde te poți distra iarna aceasta
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa sunt deja deschise și gata să-și primească vizitatorii. În ciuda pandemiei de COVID-19, multe orașe mari au decis să-și deschidă porțile pentru cei dornici să experimenteze magia sărbătorilor de iarnă. Deși vor exista restricții de participare, oamenii sunt așteptați în număr cât mai mare.
Catine.ro
Ultimele știri