Antena Căutare

EXCLUSIV | Galerie FOTO: Locul în care Nelson Mandela a fost închis pentru 27 de ani!

Mario Manole, din Boldeşti Scăieni (Prahova), locuieşte de câţiva ani în Africa de Sud. În Johannesburg, mai exact. Bărbatul a văzut celula în care a fost închis Nelson Mandela timp de 27 de ani şi a aflat torturile la care a fost supus acesta

EXCLUSIV | Galerie FOTO: Locul în care Nelson Mandela a fost închis pentru 27 de ani! Galerie
| Mario Manole

Mario Manole, din Boldeşti Scăieni (Prahova), locuieşte de câţiva ani în Africa de Sud. În Johannesburg, mai exact. Bărbatul a văzut celula în care a fost închis Nelson Mandela timp de 27 de ani şi a aflat torturile la care a fost supus acesta.

Mario Manole, care locuieşte la doar un kilometru distanţă de casa unde a locuit Nelson Mandela, a vizitat închisoarea de pe Robben Island (Cape Town), acolo unde fostul preşedinte sud-african şi-a petrecut 27 de ani din viaţă, plătind astfel pentru libertatea pe care o ceruse pentru poporul său.

Mario a pus la dispoziţia echipei Observator o serie de imagini cu închisoarea, inclusiv cu celula unde a fost închis fostul preşedinte al Africii de Sud.

ÎNTREAGA POVESTE, PE OBSERVATOR.TV

Topul ţărilor cu cele mai multe răpiri: Mexic ocupă primul loc... Concert "low-cost" pentru premiile Nobel pentru Pace...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x