Antena Căutare

Germania ar putea renunta la viteza nelimitata pe autostrazi

Soferii din Germania ar putea fi nevoiti sa respecte o limita de viteza de 120 de kilometri pe ora, pe autostrazi. Aceasta este propunerea liderului social-democratilor germani, care sustine ca, in acest fel, ar scadea numarul de accidente.

Germania ar putea renunta la viteza nelimitata pe autostrazi
| commons.wikimedia.org

"Cred ca este rezonabila o limitare la 120 de kilometri pe ora pe autostrazi deoarece toate statisticile arata ca aceasta ar diminua numarul de morti si de accidente grave", a declarat social-democratul Sigmar Gabriel, conform Mediafax.

Opinia lui nu este impartasita de politicienii aflati la putere. Ministrul german al Transporturilor, Peter Ramsauer, sustine ca cele mai grave accidente se produc pe drumurile nationale si pe cele regionale, asa ca nu este nevoie de limitarea vitezei pe autostrazi.

De asemenea, purtatorul de cuvant al cancelarului, a declarat ca Angela Merkel nu intentioneaza sa introduca aceasta limita de viteza.

Masura a fost inclusa in programul electoral al verzilor, care, alaturi de partidul initiatorului ei, spera sa invinga la alegerile legislative coalitia Angelei Merkel.

Foto: commons.wikimedia.org

Curtea de Apel din Milano a confirmat condamnarea lui Silvio Berlusconi la patru ani de inchisoare... Bangladesh: O femeie a fost gasita IN VIATA sub daramaturi dupa 17 zile...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x