Căutare Live

Imagini dezgustătoare dintr-o fabrică de lactate. Angajaţii făceau baie în cuvele cu lapte

Oficialii ruşi au deschis o anchetă într-o fabrică de produse lactate din Rusia, după ce mai multe fotografii cu angajaţi făcând baie în cuvele de lapte au apărut pe internet


Oficialii ruşi au deschis o anchetă într-o fabrică de produse lactate din Rusia, după ce mai multe fotografii cu angajaţi făcând baie în cuvele de lapte au apărut pe internet.

Fabrica de produse lactate din Omsk, în Siberia, a fost închisă după publicarea imaginilor în care şase angajaţi apăreau făcând baie într-o cuvă de lapte.

Potrivit comisiei de anchetă, angajaţii au încălcat "într-o manieră flagrantă normele sanitare şi epidemiologice". "S-a stabilit că lichidul în care angajaţii fabricii au făcut baie era lapte proaspăt folosit pentru produsele lactate".

Vezi AICI mai multe imagini.

Foto: VKontakte

Marea Britanie: Un an de închisoare pentru româncele cu iguane... Rusia avertizează România, în urma declarațiilor antiruse ale președintelui Traian Băsescu...
Parteneri
Obiceiuri pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani. Cum să-ți păstrezi silueta
Pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani este extrem de important să ai o dietă echilibrată și să eviți produsele care ar putea duce la acumularea kilogramelor în plus. Grăsimea abdominală mai este cunoscută drept grăsime viscerală și este în general periculoasă sănătății tale.
Catine.ro
Ultimele știri