Imaginile şocante care fac înconjurul lumii. Un preot LOVEŞTE un bebeluş în timpul botezului pentru că micuţul nu se opreşte din plâns

Un preot francez şi-a pierdut cumpătul în timpul unei slujbe de botez. Clericul l-a pălmuit pe copil, înfuriat că nu se opreşte din plâns. 

Un preot francez şi-a pierdut cumpătul în timpul unei slujbe de botez. Clericul l-a pălmuit pe copil, înfuriat că nu se opreşte din plâns.

Imaginile surprinse de un invitat la ceremonie sunt uluitoare. Ca să îl potolească pe micul creştin, bărbatul îl loveşte peste faţă sub privirile şocate ale părinţilor şi nu se opreşte aici. Ridică tonul şi începe chiar să îl scuture pe cel mic până ce părinţii intervin şi îl smulg din braţele lui.

Este neclar când a fost făcut filmul. Cert este că ceremonia a avut loc într-o biserică din Franţa.

Prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Ce feluri de mâncare preferă Kate Middleton
Puțini știu care e prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Printre felurile de mâncare pe...
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021. Săgetătorii sunt plini de energie. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021 vine cu multe vești bune pentru nativii din zodiac....
Parteneri
Imagini rare cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Cât de similar arătau Prințul William și Prințul George când învățau să meargă
Publicul adoră să vadă imagini cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Fotografiile cu Prințul William și Prințul George, alături de ceilalți copii regali, au apărut în nenumărate publicații din întreaga lume, dar unele dintre sunt mai rare. Printre acestea se numără și poze cu moștenitorii tronului atunci când învățau să meargă. 
Catine.ro
Ultimele știri