Imaginile sunt adorabile! Prinţesa Charlotte a fost surprinsă în prima zi de grădiniță, la o creşă din Londra

Prinţesa Charlotte, fiica în vârstă de doi ani a prinţului William şi a ducesei de Cambridge, a participat pentru prima dată, luni, la cursurile organizate de o creşă din Londra, a anunţat familia regală britanică, informează DPA.

Prinţesa Charlotte, fiica în vârstă de doi ani a prinţului William şi a ducesei de Cambridge, a participat pentru prima dată, luni, la cursurile organizate de o creşă din Londra, a anunţat familia regală britanică, informează agenția DPA, citată de Agerpres.

Serviciul de presă de la Palatul Kensington, reşedinţa oficială din Londra a prinţului William şi a soţiei sale, a publicat luni două fotografii realizate de ducesa Kate, care o prezintă pe fiica ei, prințesa Charlotte, în prima zi de şcoală a acesteia. În acele imagini, prinţesa Charlotte poartă un pardesiu roşu din lână şi un mic ghiozdan în spate, luni dimineaţă, înainte de a părăsi Palatul Kensington şi de a merge la Willcocks Nursery School.

Într-un mesaj publicat pe site-ul creşei, care a primit calificativul "remarcabil" din partea inspectorilor guvernamentali, reprezentanţii acestei instituţii de învăţământ spun că şcoala este una tradiţională, care "se străduieşte să îşi menţină etosul în privinţa standardelor înalte, a excelenţei şi a bunelor maniere". Taxa de acces este de 3.050 de lire sterline pe semestru pentru cursurile de dimineaţă şi de 1.800 de lire sterline pe semestru pentru programul de după-amiază.

Prinţul William şi ducesa de Cambridge aşteaptă venirea pe lume a celui de-al treilea copil al lor, care urmează să se nască în aprilie.

Prinţesa Charlotte va împlini vârsta de trei ani în luna mai. Fratele ei mai mare, prinţul George, în vârstă de patru ani, ocupă locul al treilea în ordinea de succesiune la tronul britanic, după bunicul lui - prinţul Charles - şi tatăl lui - prinţul William.

Mercur iese din retrograd pe 18 octombrie 2021. Ce înseamnă și cum sunt afectate zodiile
Toată lumea a simțit că face un pas înapoi în toată această perioadă. Cu toate acestea,...
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021. Leii pun multă presiune pe ei. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021 spune că Leii pun multă presiune pe ei. S-au acumulat o...
Parteneri
Cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge. Ce rochie purtată de Kate Middleton a costat sute de mii de dolari
Printre cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge se numără rochii luxoase și paltoane elegante. Kate Middleton are mai multe case de modă la care apelează frecvent, ce au și prețuri pe măsura faimei. 
Catine.ro
Ultimele știri