Antena Căutare

Incident armat în Franța. Mai multe focuri de armă trase în fața unei moschei

Cel puţin două persoane au fost rănite în urma unui incident armat produs joi după-amiază în faţa unei moschei din oraşul Brest, situat în vestul Franţei.

Cel puţin două persoane au fost rănite în urma unui incident armat produs joi după-amiază în faţa unei moschei din oraşul Brest, situat în vestul Franţei.

Mai multe focuri de armă au fost trase în faţa unei moschei situate în zona Pontanézen din Brest. Conform bilanţului preliminar, două persoane au fost rănite în incident.

Una dintre persoanele rănite este imamul Rashid El Jay, afirmă surse din cadrul serviciilor de securitate franceze. Potrivit postului France 3, autorul atacului armat este căutat activ de autorităţi.

O mașină gri Clio s-a oprit în fața moscheii. Un bărbat a ieșit și a vorbit cu un alt individ. Au fost trase șase focuri de armă, apoi vehiculul a plecat imediat după.

Două persoane au fost rănite. Una dintre cele două victime este Imam Rachid El Jay. A doua persoană este una dintre rudele sale.

Conform informațiilor, presupusul suspect și-a revendicat acțiunea în contul său de pe Facebook. Aceste informații au fost confirmate de poliție, iar suspectul a fost prins.

Un farmacist de lângă moschee, a oferit primul ajutor celor râniți. Aceștia din urmă au fost transportați la spitalul Cavalerei Albe.

Un avion Air India a aterizat de urgenţă la Londra, în urma unei alerte cu bombă... Bunica fetiței care s-a înecat alături de tatăl ei, în timp ce înotau către un trai mai bun, dezvăluiri sfâșietoare! „Au...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x