Antena Căutare

Indonezia vrea sa interzica fustele mini

Guvernul indonezian se pregateste sa adopte o lege care le va ruina viata femeilor. Oficialii de la Jakarta vor sa interzica fustele mini, pe motiv ca ii determina pe barbati sa faca “lucruri”, relateaza Daily Mail.

Ministerul Religiilor dintr-un stat care are populatie majoritar musulmana a declarat ca, in conformitate cu prevederile acestei legi, va fi considerat act de pornografie daca o persoana "va purta o fusta care nu-i acopera genunchii".

Marzuki Alle, un purtator de cuvant al parlamentului, a afirmat ca tuturor femeilor din tara, inclusiv celor din parlament, trebuie sa li se interzica sa poarte fuste scurte "pentru ca au fost foarte multe violuri si alte acte imorale intrucat femeile poarta tinute inadecvate".

Membrii guvernului si parlamentarii din Indonezia sunt atat de vehementi in aceasta problema, incat le-au criticat pana si pe femeile din politica ce adopta aceste articole vestimentare, acuzandu-le indirect de imoralitate.

Decizia a starnit nemultumiri din partea populatiei, iar guvernul si-a atras critici foarte aspre ale observatorilor internationali, care au spus ca aprobarea unui astfel de act legislativ este un raspuns nepotrivit la acuzatiile de coruptie la adresa politicienilor.

Dupa ce a furat 250.000£, un cuplu a cerut de la statul britanic ajutor social... Presa rusa: “Moldova vrea reunificarea cu Romania”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x