Antena Căutare

PREMIERA! Insula din Grecia, scoasa la vanzare prin LICITATIE!

Insula greceasca Spalathronisi, situata in nordul Marii Egeee, va fi vanduta prin licitatie, aceasta fiind pentru prima data cand una dintre multele insule elene este vanduta folosind acest procedeu.

"Parte a noilor activitati ale Myro Antiques House, am inceput sa scoatem la licitatie insule grecesti. Prima va fi ce mai mare insula a grupului Spalathronisia", se arata pe site-ul casei de licitatii. Myro Gallery va furniza zilele viitoare mai multe informatii privind tranzactia, conform Mediafax.

In ultima perioada, mai multe insule grecesti au fost cumparate de straini, in contextul dificultatilor economice prin care trece economia elena.

Astfel, miliardarului rus Dmitri Ribolovlev, proprietarul clubului de fotbal AS Monaco, a cumparat in luna aprilie, pentru 100 de milioane de euro, insula greceasca Skorpios de la Athina Onassis, nepoata si mostenitoarea lui Aristotel Onassis.

De asemenea, in luna martie, emirul Qatarului, seicul Hamad in Khalifa Al Thani, a cumparat sase insule grecesti din Marea Ionica de la proprietari privati, unde vrea sa construiasca palate pentru cei 24 de copii si cele trei sotii. Insulele au costat 8,5 milioane de euro.

Foto: Hepta

I-a venit sorocul! Ducesa de Cambridge aduce pe lume primul sau copil!... Cutremur in China cu 75 de victime...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x