Antena Căutare

Italia a interzis intrarea în ţară a persoanelor provenite din 13 ţări care au un număr mare de cazuri de Covid-19

Italia a interzis joi intrarea în ţară a persoanelor provenite din 13 ţări care au un număr mare de cazuri de Covid-19, transmite Reuters.

Pe lista realizată de Ministerul Sănătăţii se află Armenia, Bahrain, Bangladesh, Brazilia, Bosnia şi Herzegovina, Chile, Kuwait, Macedonia de Nord, Republica Moldova, Oman, Panama, Peru şi Republica Dominicană.

Interdicţia se aplică oricărei persoane care a stat sau a călătorit în aceste ţări în ultimele 14 zile, a afirmat ministrul Sănătăţii, Roberto Speranza, într-un comunicat.

Călătorii din toate celelalte state din afara Uniunii Europene şi a spaţiului Schengen pot intra în Italia, dar trebuie să stea în carantină timp de 14 zile.

”La nivel mondial pandemia este în faza sa ce mai acută. Nu putem risipi sacrificiile făcute de italieni în ultimele luni”, a arătat Speranza.

Italia a fost prima ţară europeană care a fost afectată grav de epidemia de coronavirus după declanşarea acesteia, pe 21 februarie.

În Italia au avut loc aproape 35.000 de decese din cauza noului cornavirus, dar bilanţul zilnic al morţilor şi cazurilor noi a scăzut puternic comparativ cu vârful epidemiei, atins în luna martie.

Joi, Agenţia pentru Protecţie Civilă a anunţat 12 decese în ultimele 24 de ore, în scădere de la 15 în ziua precedentă, în timp ce numărul cazurilor noi a crescut de la 193 la 229.

Sursa : news.ro

Ce i-a șoptit polițistul lui George Floyd, înainte de a-l ucide! Ultimele cuvinte auzite de victimă au fost, de fapt, se... Țara în care o boală mortală face ravagii. Peste 1.700 de persoane au murit de la începutul lunii iunie: ”Nici coronavir...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x