Live acumSacrificiul
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Jeremy Corbyn afirmă că la următoarele alegeri nu se va mai afla la conducerea Partidului Laburist

Liderul laburist Jeremy Corbyn afirmă că la următoarele alegeri nu se va mai afla la conducerea partidului, ca urmare a rezultatului foare dezamăgitor obţinut în alegerile parlamentare.

Corbyn a precizat că va rămâne la conducerea partidului pe durata unui proces de reflecţie privind rezultatul scrutinului, considerat cel mai slab din ultimele zeci de ani.

”Voi discuta cu partidul pentru a mă asigura că există un proces de reflecţie acum cu privire la acest rezultat şi la politica pe care partidul o va avea. Şi voi conduce partidul în această perioadă, pentru a mă asigura că această discuţie va avea loc şi vom merge mai departe”, a declarat Jeremy Corbyn.

În opinia sa, tema Brexitului a polarizat vizaţa politică şi a depăşit cu mult ceea ce înseamnă o dezbatere politică.

Conservatorii obţin 368 de locuri în Parlament, o majoritate confortabilă, în urma alegerilor legislative din Marea Britanie, conform exit-poll-urilor, ceea ce îi oferă lui Boris Johnson condiţii pentru a-şi îndeplini promisiunea de a scoate Regatul Unit din UE până la 31 ianuarie 2020. Laburiştii vor avea în urma scrutinului 191 de mandate, fiind singurul partid care pierde locuri în Parlament.

Sursa : news.ro

Recomandari