Antena Căutare

Locuitorii din Amsterdam cu un comportament antisocial vor fi exilati la marginea orasului, in containere

Locuitorii capitalei olandeze care isi hartuiesc vecinii si le creeaza neplaceri vor fi exilati intr-un cartier de la marginea orasului, unde vor sta in locuinte fabricate din containere. Masura va intra in vigoare din ianuarie 2013.

Persoanele responsabile de acte antisocile vor trai timp de sase luni sub stricta supraveghere a politiei, in containere. Cetatenii cu un comportament civic neadecvat vor fi identificati de o unitate speciala a politiei din Amsterdam, relateaza Antena 3.

Daca in cele sase luni pe care le vor petrece in exil nu se reabiliteaza, cetatenii olandezi pierd definitiv dreptul de sedere intr-un cartier rezidential din oras.

Programul menit sa ii protejeze pe cetatenii care respecta legile locale are deja un buget de un milion de euro. Pana acum, au fost amenajate 10 containere pentru locuitorii problematici.

Foto: Wikipedia

Un vapor s-a scufundat in Marea Neagra. 12 persoane sunt date disparute... Presedintele Egiptului a fugit in timpul protestelor violente din Cairo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x