Marea Britanie: Angajatii lenesi sau neproductivi vor putea fi concediati mai usor conform noului cod al muncii

Companiile din Marea Britanie vor putea concedia mult mai usor angajatii lenesi sau neproductivi, conform ultimei reforme din cadrul legii pentru ocuparea fortei de munca, data de David Cameron, anunta Daily Mail


In urma unei anchete conduse chiar de David Cameron s-a impus sanctionarea drastica a angajatilor. Astfel, institutiile publice si companiile private vor putea selecta mai usor persoanele care sunt interesate sa progreseze si ii vor putea elimina mai usor pe cei care nu dau randament.

Noile norme au fost analizate si intr-un studiu al unui capitalist englez, Adrian Beercroft. Acesta a catalogat actualele legi pentru ocuparea fortei de munca foarte dificile pentru angajatori, care gasesc cu greu oameni care sa-si dea un interes maxim pentru job. Deasemenea s-a constatat ca este foarte greu sa concediezi un angajat fara un motiv bine intemeiat.

"Conform normelor actuale este foarte dificil sa dovedesti ca un angajat merita sa fie concediat. Este foarte usor pentru un muncitor sa spuna ca a fost concediat abuziv si sa ceara daune materiale", a declarat Adrian Beecroft.

Parteneri
Coafura Angelinei Jolie la premiera Eternals din Roma a fost criticată de fanii de pe rețelele sociale. Motivul pentru care a stârnit reacțiile tuturor
Coafura Angelinei Jolie de la premiera filmului Eternals din Roma a ajuns un adevărat subiect de dezbatere pe internet. Deși actrița a avut o imagine impecabilă pe covorul roșu, fanii vigilenți au remarcat rapid o greșeală de proporții în look-ul vedetei. Se pare că stilistul Angelinei s-a grăbit atunci când i-a adăugat artistei câteva extensii de păr.
Catine.ro
Ultimele știri