Căutare Live

O biserica romaneasca din Las Vegas a fost jefuita

O biserica romaneasca din Statele Unite ale Americii a fost prada. Hotii voiau cuprul dintr-o instalatie sofisticata de aer conditionat. Metalul valoreaza pe piata neagra 20 de dolari. Aparatul stricat costa insa 4000 de dolari.

Membrii comunitatii romane din Las Vegas lucrau de mai bine de 10 ani la construirea unei bisericii ortodoxe Sfantul Gheorghe. Si tot ce au reusit sa faca a fost din fondurile proprii. Hotii le-au trecut insa pragul de doua ori, in ultimele sase luni. Asa ca acum furia oamenilor e si mai mare.

Hotii, deocamdata neidentificati au distrus o unitate sofisticata de aer conditionat, doar ca sa obtina cuprul din ea. Pana acum, nu exista suspecti. Politia a instalat camere de supraveghere.

Acum, cei 75 de enoriasi romani asteapta doar ca hotii sa-si incerce norocul si a treia oara. De data asta sunt pregatiti!


Dorel de Rusia! Un muncitor a fost scos cu excavatorul, dupa ce s-a blocat in noroi... Basescu si Ponta se intalnesc la Bruxelles cu Jose Manuel Barroso...
Parteneri
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa. Unde te poți distra iarna aceasta
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa sunt deja deschise și gata să-și primească vizitatorii. În ciuda pandemiei de COVID-19, multe orașe mari au decis să-și deschidă porțile pentru cei dornici să experimenteze magia sărbătorilor de iarnă. Deși vor exista restricții de participare, oamenii sunt așteptați în număr cât mai mare.
Catine.ro
Ultimele știri