O fetiță care a fost răpită ca Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, găsită, în Rusia! Atenție, imagini tulburătoare! Foto

O fetiță în vârstă de opt ani a fost găsită de autorități, în Rusia, după ce a fost răpită de pe stradă, în timpul zilei, de un bărbat care a luat-o cu forța în mașina lui. Unde a ascuns-o acesta este de necrezut.

O fetiță care a fost răpită ca Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, găsită, în Rusia

Eleva a fost răpită în timp ce se întorcea de la școală acasă, la prânz, potrivit autorităților. La fel ca Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, fetița a fost luată cu mașina și a ajuns în casa celui care a răpit-o.

Fetița a fost găsită după 36 de ore de când a dispărut, în lada unei canapele extensibile din locuința bărbatului care a răpit-o.

Potrivit autorităților, fetița, numită Tanya, a fost găsită nevătămată fizic, după ce a fost dată dispărută în Neya, regiunea Kostroma.

O fetiță care a fost răpită ca Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, găsită, în Rusia! Atenție, imagini tulburătoare! Foto

Bărbatul care a răpit-o pe Tanya.

Fetița a fost reunită cu familia ei și a fost dusă la un spital, unde a primit și consiliere psihologică.

Bărbatul care a răpit-o, în vârstă de 36 de ani, a fost reținut. Autoritățile au deschis o anchetă pentru a afla ce motive a avut acesta pentru a o răpi pe Tanya. Acesta riscă de la cinci la 12 ani de închisoare.

Ultimele știri