Antena Căutare

O soferita beata a sunat la politie pentru a fi ajutata sa iasa din propria masina

O soferita din Statele Unite a avut cea mai neinspirata idee. A cerut ajutorul politiei pentru a o scoate din masina in care a ramas blocata timp de patru ore din cauza faptului ca era prea beata ca sa mai poata iesi.

Carole Frances Omeara, o femeie din statul Montana, in varsta de 55 de ani, a decis sa apeleze la serviciile de urgenta pentru asistenta rutiera. Intrebata de un operator daca a ramas blocata din cauza unor probleme mecanice sau medicale, soferita a raspuns, fara sa stea prea mult pe ganduri: „Nu, sunt doar foarte beata!”.

Cand au sosit politistii, ea le-a spus ca a baut o jumatate de litru de vodca la un bar, unde s-a distrat timp de cinci ore. Un test de alcoolemie a aratat ca bause de patru ori peste limita legala pentru condus. In consecinta, a fost arestata. Femeia se afla la a patra infractiune pentru conducere in stare de ebrietate si a ramas in inchisoare pana la plata amenzii de 3.000 de dolari.

Ce nu imita chinezii... De data aceasta, replicile ORASELOR EUROPENE... Cutremur devastator in Filipine, de 7,2 grade pe scara Richter...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x