Antena Căutare

Orașul care a redus săptămâna de lucru la patru zile. „Acest lucru ar trebui să ne permită să avem un serviciu municipal mai bun”

Aproximativ 300 de angajați ai orașului Odsherred, din nord-vestul regiunii daneze Zealand vor munci mai puțin deoarece ziua de vineri va fi liberă începând cu această săptămână.

Aproximativ 300 de angajați ai localității Odsherred, din nord-vestul regiunii daneze Zealand vor munci mai puțin deoarece ziua de vineri va fi liberă începând cu această săptămână.

Decizia a fost comunicată de către şeful departamentului de resurse umane al acesteia, Kirsten Lund Markvardsen.

„Membrii comunităţii vor putea suna mai devreme şi mai târziu de luni până joi, pentru a recompensa faptul că vineri va fi închis. Acest lucru ar trebui să ne permită să avem un serviciu municipal mai bun, oferind personalului nostru o zi liberă în plus”, a spus Markvardsen.

O altă modificare constă în faptul că locuitorii vor putea contacta municipalitatea în afara orelor de program din zilele de lucru.

O săptămână de lucru obișnuită în Danemarca este de aproximativ 37,5 ore. În timp ce cele patru zile prelungite vor reprezenta o săptămână de lucru de 35 de ore. Orarul de funcţionare va fi între 07:00 şi 19:00

Trump îşi numeşte emisarul pentru eliberarea ostaticilor, Robert O'Brien, în postul de consilier în domeniul securităţii... Consiliul UE discută astăzi despre desemnarea procurorului-şef european, fiind aşteptată o decizie în favoarea Laurei Co...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x